Szívegészségügyi tévhitek


hogyan lehet megszabadulni a magas vérnyomástól otthon melyik hipertónia elleni gyógyszer jobb

Chana Kansas City-i Missouri Egyetem és munkatársai A kutatók 20 éve próbálnak ilyen kockázati modellt kifejleszteni, Chan és kollégái online Archívumban Ezek a modellek azonban olyan tényezők által korlátozottak, mint például a betegek bevonása, akik nem éltek túl a kezdeti letartóztatásban, és a túlélő betegek neurológiai állapotáról szóló információk hiánya.

Chan és szívegészségügyi tévhitek kifejlesztették a szívmegállás túlélését követő utókezelést Kórházi CASPRI pontszám a sikeresen újraélesztett betegek multicentrikus nyilvántartásából származó adatok felhasználásával Vizsgálatuk során 42 szívegészségügyi tévhitek vett részt akut kórházból. Mindegyik kardiális leállást tapasztalt egy fekvőbeteg-osztályon vagy intenzív osztályon.

emberek a magas vérnyomás elleni gyógyszerek mik a hipertónia tünetei

A "kedvező neurológiai túlélés" enyhe vagy mérsékelt neurológiai rokkantság 5 vagy 1-es pontértékek az átlagos agyi teljesítmény pontszámok alapján Prediktív modelljük kifejlesztése érdekében a kutatók 37 alapvonalbeli jellemzőt vizsgáltak, beleértve a demográfiát, a szívmegállás jellegzetességeit, a neurológiai státuszt, és szívegészségügyi tévhitek változók A betegek háromnegyedében a szívelégtelenséget asisztolával vagy szívegészségügyi tévhitek elektromos aktivitás jellemezte, a fennmaradó rész pedig pulzáló kamrai tachycardiával vagy kamrai fibrillációval rendelkezett.

A 11 változó közül a társult neurológiai kimenetellel, a leginkább prediktívak voltak az újraélesztéshez szükséges idő, a letartóztató ritmus és a szívleállást megelőző neurológiai állapot. A sikeres kimenetellel kapcsolatos egyéb változók közé tartozott a fiatalabb kor, a 2 perces vagy annál kisebb defibrillációig eltelt idő, és a letartóztatás egy megfigyelés alatt álló egységben történt.

magas vérnyomás belső betegségek vérnyomás pulzus értékek

A kedvező neurológiai túlélésre utaló további tényezők a vese- vagy májkárosodás, rosszindulatú daganat, hypotensio, szepszis és nem mechanikus lélegeztetés. A vizsgálat korlátozott volt, beleértve a terápiás hipotermiáról és a specifikus komponensekről az újraélesztés, és csak kórházi kardiális letartóztatásokra való alkalmazása.

heti kardio a szív egészségéért természetes gyógymódok magas vérnyomásra

Emellett a külső validálás hasznos lenne, a kutatás "Bevezetett a folyamatos erőfeszítések az újraélesztés javítása érdekében az ilyen új beavatkozások értékelésekor, ahelyett, hogy előreláthatnánk a rossz prognózist a megjelenése után" - írta Huszti és Nichol.

Népszerű Bejegyzések.