Szívegészségügyi koksz, Mélyebben áttekintve a hiperkoleszterinémiát


Ip név telefon Ez a tanulmány, amely az American Heart Association folyóiratában, a Circulation-ban jelent meg, kissé felkavarta a figyelmét.

szívegészségügyi koksz szív ultrahang hipertónia

A kutatók már tudták, hogy a cukros italok növelik a metabolikus szindróma kockázatát. De kalóriamentes diétás üdítők?

szívegészségügyi koksz kezdjen futni magas vérnyomás esetén

Ez egy rejtélyes - és váratlan - megállapítás volt. Aztán a múlt hónap végén egy második keringési tanulmány hasonló eredményeket hozott: 34 százalékkal nőtt a metabolikus szindróma kockázata azok körében, akik naponta diétás szódát fogyasztottak - sokkal magasabbak, mint a szokásos szódában.

szívegészségügyi koksz klinikai irányelvek a magas vérnyomás kezelésére

Steffen, PhD, a Minnesotai Egyetem epidemiológiai docense és a második tanulmány társszerzője. Talán a diétás szódát fogyasztók kevésbé egészséges étrendet fogyasztanak, mint a nem diétás szódát fogyasztó társaik.

Vagy talán kevésbé fizikailag aktívak.

szívegészségügyi koksz szív egészségére reggeli

A Behavioral Neuroscience folyóiratban most megjelent állatkísérletek alátámasztani látszanak ezt az elméletet. Összefüggést talált a kalóriatalan édesítőszer szacharin szívegészségügyi koksz a súlygyarapodás között.

De ez a tanulmány nagyon kicsi volt 27 patkányés ellentmond több olyan ember szívegészségügyi koksz, amelyek szerint a mesterséges édesítőszerek hasznosak voltak a súlykontrollban.

szívegészségügyi koksz kérdések magas vérnyomásban szenvedő kardiológushoz

Nyilvánvalóan sokkal több kutatásra van szükség. Vidd haza az üzenetet, ne a messengert Időközben mind a nőknek, mind a férfiaknak jobban meg kell érteniük a szívbetegség kockázatát - és hogyan csökkenthető ez a kockázat. Az olyan események, mint The Heart Truth, jó helyek lehetnek az induláshoz. Csak ne keverje össze az üzenetet a messengerrel.

Érettségi 2018 - Biológia: A keringés működése