Szívegészségügyi hozzáférés


A NUS Orvostudományi Karán diplomázott, Szingapúrban kardiológiai szakképesítést szerzett, kutatási ösztöndíját a Cardiorenalis Laboratóriumban töltötte, szívelégtelenségi ösztöndíjat kapott a Kardiovaszkuláris betegségek osztályán, kardiológiai és orvosbiológiai továbbképzésen vett részt a Mayo Klinikán, Rochester, Minnesota, USA.

Lam professzor klinikai részspecialitása a szívelégtelenség, és világszerte elismert a megtartott ejekciós frakció melletti szívelégtelenség heart failure with preserved ejection fraction, HFpEF terén szerzett szakértelme miatt.

szívegészségügyi hozzáférés magas vérnyomás plusz diabetes mellitus

További szakterületei a nők szív- és érrendszeri betegségei, a hemodinamika, az echokardiográfia, a biomarkerek és a klinikai vizsgálatok. Jelenleg a Szingapúri Országos Orvosi Kutatási Tanács vezető vizsgáló klinikus tudós díját is megkapta.

szívegészségügyi hozzáférés a hipertónia legújabb kezelése

Tanácsadóként dolgozik a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel foglalkozó számos globális tanácsadó testületben, számos globális szívelégtelenségi vizsgálat végrehajtó bizottságának tagja, valamint a Circulation és szívegészségügyi hozzáférés European Journal of Heart Failure társszerkesztője. Kapcsolat az Szerkesztőbizottsággal.

szívegészségügyi hozzáférés magas vérnyomás kezelése a keleti orvostudományban