Hipertónia Intézet


Tisztelt Betegünk! Remélhetőleg Ön nem szenved magasvérnyomás-betegségben. Amennyiben igen, reméljük, hogy a rendszeres vérnyomás-mérésen kívül valódi gondozásban is részesül, mely során figyelmet fordítanak a vérnyomás beállítása mellett a nyomást viselő érhálózat és a keringést működtető pumpa, a szív egészségére is.

mi hasznos magas vérnyomás esetén és mi nem

Ha igen, akkor minden rendben van, nincs miért aggódnia. Ha nem, és a magasvérnyomás-betegség gondozása mindösszesen a gyógyszer felírására Hipertónia Intézet, Ön nincs jó kezekben. Ön életveszélyben van… Vegyen részt gondozási programunkban, mely során elegáns, emberhez méltó környezetben, gondoskodó odafigyeléssel, kíméletlen alapossággal küzdünk azért, hogy ne csak a vérnyomása legyen rendben, hanem Ön is!

betegség egészség szív táplálkozás megelőzés

Tény: A hypertoniás betegek alig harmadánál sikerül elfogadható tartományba szorítani a vérnyomást. Tény: A betegek jó része nem érzi, hogy baj lenne a vérnyomásával.

a magas vérnyomás elleni gyógyszerek reggel

Tény: A művese kezelésre kerülő veseelégtelen betegek elsöprő többsége magasvérnyomás-betegség miatt veszti Hipertónia Intézet a veséi működését. Tény: A helytelenül kezelt, vagy fel nem ismert hypertonia a gutaütés és a szívinfarktus legfőbb rizikófaktora.

jóga a szív egészségéért videó 3

Tény: Magyarországon a halálozások fele magasvérnyomás, vagy cukorbetegség következtében kialakult szív- és érrendszeri ok miatt történik. Tény: Ez figyelmes gondozással megelőzhető lenne.

Még egyszer: Kedves Betegünk, reméljük, Ön nem hypertoniás.

egészségnevelés szívelégtelenség beteg imádkozni