Alkati hipotónia, Alkati hipotón a babám – milyen terápia a legjobb neki?


Április Az én 11 hónapos kislányom is el van maradva a mozgásfejlődéssel.

alkati hipotónia

Én már 6 hónapos kora óta mondogatom a dokinak, hogy valami nem oké. Ő is, és mindenki más azt hajtogatta, alkati hipotónia ááááá, nincs semmi baj, ne várjam el ugyanazt, amit a nagylányom produkált ennyi idősen tudom, hogy nem lehet két gyerek összehasonlítani, a szülő - így én is - mégis megteszi: a nagylányom 5 hónaposan mászott, 10 hónaposan járt, egyedül.

alkati hipotónia

Szóval engem is folyamatosan türelemre intettek. Nagyon mérges vagyok magamra, hogy nem voltam erőszakosabb!!!

alkati hipotónia

Most végre komolyan vettek már, így elküldött a gyerekorvos neurológushoz, aki alkati alkati hipotónia állapított meg, de ezzel együtt azt mondta, nincs semmi alkati hipotónia, ilyen alkat a gyerek, így kell elfogadni, lassúbb mozgású. De, hogy megnyugodjak, beutalt minket gyógytornára. Szomatopedagógushoz kerültünk az egyetlen a városunkbanaki viszont nem csinált szinte semmit a gyerekkel ez egy másik történet: problémás volt ez a szomatopedagus, mint alkati hipotónia kiderült.

alkati hipotónia

Újból neurológus, és végül Ő ajánlotta, hogy keressem fel a Dévény alapítványt. Az a baj, hogy nagyon tele van minden Dévényes gyógytornász.

alkati hipotónia

De az alapítványnál nagyon segítőkészek voltak, mi pedig elég rugalmasak ahhoz, hogy jövő héttől Dunaújvárosból Kecskemétre fogjuk hordani babut. Bízom benne, hogy minden rendben lesz!! És mindenkit arra bíztatok, aki kicsit is úgy érzi, valami nincs rendben a gyerekkel, ne hagyja magát!!!!!!

Mi a különbség a hypotónia és a veleszületett alkati lazaság között?

Utána kell járni, és nagyon időben elkezdeni a tornát! És ne hallgassatok arra, aki azt mondja: áááá, nincs itt semmi baj.

Ne hallgassatok ezekre a nyugtatásokra, mert elaltatják az ember aggódását, ami pedig az anyai megérzésen alapul!!! És erre kell a leginkább hallgatni!

  1. Frissítve:
  2. Nyírnedv magas vérnyomás ellen
  3. Kisfiam most egy éves múlt, időre született, oxigénhiányról nem tudunk nyakán volt a köldökzsinór, de tiszta volt a magzatvíz.
  4. Я ошиблась: все, кроме меня, относились отрицательно к Галилею.

Ha érdekel Benneteket, majd én is beszámolok, mi volt a tornán. Addig is Csigácska, Ti hamarabb mentek, légyszi írj majd, hogy mi volt. Gyógyulás minden babónak!!!!

  • Szerző: Anonymous Szia Kozsu Ezt a szitut mi is átéltük és szerintem minden édesanya akinek a babájának valami baja van.
  • Hypertension causes
  • Hipotónia és egészséges közösség, t - csepeli-joszerencset-he.hu
  • Magas vérnyomás 2 fok 1 fokozat
  • Magas vérnyomás 2 fok 2 fokozat mi ez